DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Fontos lenne visszavágni!

Februárban a Hódosban szerzett két pontot az Alba, szerdán 18 órakor Székesfehérváron törleszthetnek a debreceni lányok.

Február 5-én nagy meglepetést okozott a remekül játszó fehérvári csapat Debrecenben: Józsa Krisztián tanítványai a második félidőben négygólos hátrányból fordítottak, s szerezték meg a győzelmet. Az a két bajnoki pont bizony nagyon hiányzik, így csapatunknak nem lehet más célja, mint szerda délután Fehérváron nyerni!

Az Alba nagyon hektikus szezont fut, benne szép sikerekkel – győzelem Debrecenen kívül Kisvárdán és Mosonmagyaróváron – és váratlan bakikkal.

A DVSC SCHAEFFLER együttese szerdán hosszú útra indul, hiszen a lányok a fehérvári meccs után egyből a hétvégi Magyar Kupa négyes döntő helyszíne, Veszprém felé veszik az irányt. Az ötnapos útra induló keretben ott van Poczetnyik Luca is, aki szombaton Győrben először lépett pályára az NB I-ben keresztszalag műtétje után.

„Természetesen izgultam, amikor pályára léptem, de nagyon élveztem a játékot, örültem, hogy lehetőséget kaptam ilyen hosszú kihagyás után – emlékezett Luca a visszatérésre. – Szerdán Székesfehérváron nehéz mérkőzés vár ránk, de a célunk egyértelműen a két pont megszerzése. Mindenképpen azt a tempót kell diktálni, amit az elmúlt hetekben produkáltunk, emellett szükség lesz a kemény védekezésre és akkor felül tudunk kerekedni a hazai csapaton!”

A két csapat eddig 65 első osztályú mérkőzésen találkozott, 35 debreceni és 28 fehérvári győzelem mellett két találkozó zárult döntetlennel

A május 12-én, szerdán 18 órakor kezdődő Alba Fehérvár KC–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Bóna Szabolcs és Földesi Csaba vezeti. A találkozót a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, illetve a felügyeletük alatt álló kiskorúak tekinthetik meg a helyszínen.

A meccset YouTube csatornánkon élőben közvetítjük, melyet óriás LED-kivetítőn is nézhetnek szurkolóink a Hódos Imre Sportcsarnokban található THE BEAVER Teraszon! Nyitás 17 órakor!

Támogatóink