Fontos meccsel zárjuk a hetet

Vasárnap este nyolc órakor a Kecskemét ellen játszunk a Hódosban.

A Győr szerdai vendégjátéka után másnapra pihenőt kaptak a lányok, péntek reggel tartott edzést Vida Gergő, immáron újra a Hódosban. Mindenképpen örömteli, hogy már ott volt a többiek között Anna Punyko, aki betegsége miatt kénytelen volt kihagyni a BL-győztes elleni szerdai mérkőzést. Lotte Grigel viszont bokasérülése miatt még biztosan nem léphet pályára az újonc elleni találkozón.

A vendégcsapat két hetet készülhetett a DVSC-TVP elleni összecsapásra, hiszen legutóbb február 4-én léptek pályára Marosán György tanítványai. Akkor a Kisvárda ellen játszottak hazai környezetben egy  szoros meccset, amelyen 25–23-ra kikaptak.  Szeptember 9-én, a Loki ellen is nagyon kiélezett mérkőzést játszott a Kecskemét, végül 26–25-re nyertünk. Már akkor is egyértelmű volt, hogy a KNKSE játéka nagyban függ majd Szabó Edina produkciójától. A balszélső ellenünk 13-szor volt eredményes, s eddig 13 meccsen 77 gólnál jár. Csak összehasonlításul, a háziverseny második helyezettje, Julia Kucerová 33 egységnél tart.  A bentmaradásért küzdő Kecskemétnek nagy szüksége lenne a pontokra és a sikerélményre, hiszen legutóbb november 5-én ünnepelhettek győzelmet, akkor az MTK-t győzték le.

A DVSC-TVP vasárnap hosszú időre elbúcsúzik közönségétől, hiszen a következő hazai mérkőzésre április 6-án kerül sor. Éppen ezért a szakmai stáb a köztes időszakban hazai edzőmeccseket tervez.

Támogatóink