DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Fontos szerda előtt állunk!

A szezon talán legnehezebb öt napja vár a DVSC SCHAEFFLER csapatára, hiszen szerdán 18 órakor a Vác, majd vasárnap 15 órakor a Mosonmagyaróvár otthonában lépnek pályára Köstner Vilmos tanítványai.

Természetesen egyelőre a váci szereplés van a lányok figyelmének középpontjában, hiszen létfontosságú lenne elhozni a két bajnoki pontot a Duna-parti városból. Szerdai ellenfelünk eddig a hazai mezőnyben hibátlanul teljesített a 2021-es esztendőben, hiszen előbb Békéscsabán és Szombathelyen szereztek két-két pontot, majd hazai környezetben győzték le a Dunaújvárost és a Boglári Akadémia-SZISE együttesét. A Váci NKSE a bajnoki találkozókon kívül az EHF Európa Liga csoportkörében is játszott öt mérkőzést – a Paris 92 elleni idegenbeli találkozó egy negatív Covid-teszt miatt elmaradt –, s remekül helyt állt, igaz az ellenfél javára 10–0-lal igazolt párizsi meccs miatt a továbbjutásra nem volt esélye. A váci együttesből az elmúlt időszakban sérülés miatt hiányzott a válogatott kerettag, Lakatos Rita, de elképzelhető, hogy a junior világbajnok irányító ellenünk már pályára lép.

A debreceni lányok hangulatának jót tett a Fehérvár elleni, múlt pénteki MK-siker, jó hangulatban készülnek a szerdai rangadóra.

„Nagyon kemény mérkőzésre számítok – mondta a meccs felvezetésként csapatunk német kapusa, Ann-Cathrin Giegerich. – Közel egyforma erejű a két csapat, ahhoz, hogy elérjük célunkat, jobban kell teljesítenünk, mint az elmúlt időszakban. Mindenképpen meg akarjuk szeretni a két pontot, ehhez azonban a maximumot kell nyújtanunk szerdán!”

A két együttes az előző, félbeszakított szezonban kétszer is találkozott, Vácon a DVSC SCHAEFFLER nyert 30–26-ra, a Hódosban pedig a váciak örülhettek 30–29-es győzelmük után.

A február 24-én, szerdán 18 órakor kezdődő Váci NKSE–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Bócz László és Wiedemann Viktor vezeti. A mérkőzést a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően nem tekinthetik meg a helyszínen szurkolók, de a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük.

Támogatóink