DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Fontos tudnivalók a Fradi elleni meccsről!

Pénteken 18 órakor az FTC-t fogadja a DVSC-TVP. A kiemelt kockázatú találkozó előtt a rendőrség és a biztonsági szolgálat képviselői tartottak bejárást a Hódosban.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, kapu- és pénztárnyitás 15.30-kor az ifjúsági mérkőzés kezdete előtt fél órával. (A 14 órakor kezdődő junior mérkőzés ingyen megtekinthető, ezután mindenkinek el kell hagynia a csarnokot, s csak érvényes belépővel lehet visszatérni.)

A Hódos Imre Sportcsarnok statikai vizsgálata lezajlott, ám a hivatalos eredményre még várni kell, ezért ezen a mérkőzésen a hazai B-közép a büfé mellett, a jobboldali A-szektorban foglalhat majd helyet.

A kiemelt kockázatú eseménynek megfelelően a rendezők belépéskor átvizsgálják a nézőket, hogy ne kerülhessen bevitelre semmilyen tiltott tárgy, és olyan anyag, amely erőszakos, a mérkőzés biztonságos lebonyolításához kötődő cselekményekhez felhasználható. A találkozó biztonsági besorolása miatta az esetleges rendbontások kiszűrése érdekében a beléptetésnél és a mérkőzés idején a csarnokban videofelvétel készül. Ugyancsak a biztonság érdekében a csarnokba semmilyen folyadékot nem lehet bevinni!

A Hódos hátsó parkolóját a mérkőzés napján a rendőrség lezárja, kérjük szurkolóinkat, hogy a Főnix Rendezvénycsarnok parkolóját vegyék igénybe.

Fontos tudnivaló, hogy a vendégszektorba szóló belépőjegyeket Budapesten és Debrecenben is csak elővételben lehet megvásárolni. Vendégjegyet a meccs előtt nem árusítunk!

Megkérjük szurkolóinkat, hogy a BÉRLETES HELYEKET csak az adott helyre szóló bérletek tulajdonosai vegyék igénybe! Ha valakinek elfoglalták a bérletes helyét, az forduljon a szektoroknál szolgálatot teljesítő biztonsági őrökhöz. A nagy érdeklődésre való tekintettel arra kérjük bérleteseinket, hogy legkésőbb 20 perccel a mérkőzés kezdete előtt foglalják el helyüket.

Támogatóink