Gabrijela Bartulovic érkezik

A 28 éves kapus jelenleg a Dunaújvárosi KKA játékosa. A korábbi horvát válogatott kézilabdázó nyáron csatlakozik csapatunkhoz és 2025-ig szóló szerződést kötött klubunkkal.

Azt tudtuk, hogy Gabi Bartulovic jó kapus, de tavaly április 13-án jegyeztük meg végleg a nevét. A bronzéremért hajtó DVSC SCHAEFFLER kiélezett meccsen győzte le idegenben 22–21-re a Dunaújvárost, s abban, hogy ilyen szoros lett a végjáték nagy  szerepe volt a DKKA horvát kapusának, Gabrijela Bartulovicnak.

Gabrijela Bartulovic (lánykori nevén Besen, testvérét Lucija Besent a Podravka Vegeta csapatában láthattuk az EL-ben) a horvát RK Sesvete csapatában kezdett el kézilabdázni, innen került 2018-ban az MKS Perla Lublinhoz, s a lengyel klub játékosaként szerepelt a Bajnokok Ligájában és az EHF Kupa csoportkörében is. A 2020/21-es szezonban ismét hazájában, az RK Varazdin együttesében védett, 2021 nyara óta pedig a Dunaújvárosi KKA sportolója.

„A DVSC egy nagyszerű klub, csodálatos történelemmel – beszélt leendő együtteséről Gabrijela Bartulovic. – Ez a második szezonom a magyar első osztályban és elmondhatom, hogy a Debrecen nagyon magas szinten kézilabdázik. Tetszik a csapat játéka, és úgy gondolom, hogy a következő szezonokban a DVSC SCHAEFFLER az Európa Ligában is jól teljesíthet. Ebben szeretnék a csapat segítségére lenni!”

Támogatóink