Gólzápor hibákkal fűszerezve

Változatos meccsen győztük le az MTK-t.

Legutóbb Balatonbogláron lépett pályára a DVSC SCHAEFFLER – a múlt héten elmaradt a Vác elleni edzőmeccs –, s bizony a szerda esti MTK elleni találkozón látszott a lányokon, hogy hiányzott a játék a lányoknak. Akadtak remek megoldások, helyenként viszont bosszantó hibák csúsztak a támadásokba, a védekezés pedig csak rövid periódusokban működött úgy, ahogy azt Köstner Vilmos elvárná. Persze a bakikban szerepe volt a nagy melegnek is, sokszor csúszott ki a kezekből a labda.

Mindkét kapusunk mutatott be bravúrokat, a Bordás Réka, Hornyák Dóra páros stabilnak tűnt védekezésben, Kovács Anna néhány bombája után pedig az egyébként jól védő junior világbajnok Suba Sára a kezét sem tudta felemelni. Váltakozva vezettek a csapatok, a hajráig azonban nem dőlt el semmi. A végjáték nekünk sikerült jobban, így végül mi jöttünk ki győztesen a gólzáporból.

A hibák kijavítására még van idő a bajnoki rajtig, ráadásul a DVSC SCHAEFFLER pénteken újra pályára lép, 17.30-kor Kisvárdán játszik a helyi csapat ellen.

DVSC SCHAEFFLER–MTK BUDAPEST 36–34 (17–15)
DVSC: Csapó Kyra – Bánfai K. 1, Kovács Anna 8, Vámos P. 6, Tóvizi 3, Deszpotovics 5, Vantara-Kelemen 5. Csere: Giegerich (kapus), Bordás 1, Hornyák D. 3, Vukajlovics 3, Petrus 1, Csernyánszki.
MTK: Győri – Dávid-Azari 5, Dakos, Szabados G. 2, Szöllősi-Zácsik 3, Marincsák 6, Pelczéder O. 7. Csere: Suba (kapus), Szekerczés 2, Séri B. 1, Pál T. 4, Sallai N., Juhász E. 2, Bujdosó-Gerháth 2.

Támogatóink