Gólzáporos főpróba

Látványos támadójátékkal vertük meg a Vácot.

Egy héttel a bajnoki rajt előtt, a Vác ellen játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a DVSC SCHAEFFLER.  A gólszegény első percek – melyekben Ann-Cathrin Giegerich több bravúrt is bemutatott – nem vetítették előre, hogy 75 találat születik majd a találkozón. Az 5. percben még 1–0-ra vezettünk, aztán beindult a gólgyártás. Szép gólokat lőttünk, lendületes volt a játékunk, csak a védekezés hiányosságai miatt elégedetlenkedhetett a szakmai stáb.

A félidei hétgólos vezetés után tovább nőtt a különbség, aztán egy hullámvölgy után kicsit felzárkóztak a vendégek. Még időben rendezte a sorokat a DVSC SCHAEFFLER, így újra elhúztunk, csak a győzelem különbsége volt kérdéses. A rendkívül sportszerű gólzáporos meccs alapján a védekezést kell stabilabbá tenni a jövő pénteki, Mosonmagyaróvár elleni első bajnoki meccsig.

DVSC SCHAEFFLER–VÁCI NKSE 42–33 (21–14)
Debrecen, Főnix Csarnok, zárt kapuk mögött: V: Nagy F., Túróczy
DVSC: Giegerich – Bánfai 1, Kovács Anna 5 (1), Tóvizi 2, Deszpotovics 6, Vámos P. 6, Vantara-Kelemen 2. Csere: Csapó Kyra, Torda V. (kapusok), Arany 4, Hornyák D. 7 (2), Bordás 1, Petrus 1, Vukajlovics 5 (1), Panyi A., Csernyánszki L. 2 (1).

Támogatóink