Grosch Vivien érkezik a jobbszélre

A korábbi junior válogatott játékos Dunaújvárosban nevelkedett, majd a Váci NKSE és az MTK játékosa volt, a kék-fehérektől érkezik a DVSC SCHAEFFLER-hez.

Ahogy azt a Mariana Costa távozását bejelentő cikkünkben is megírtuk, klubunk azokat a posztokat, ahol ez lehetséges, szeretné magyar játékosokkal megoldani. Így esett a szakmai vezetés választása a 25 éves jobbszélsőre, aki Dunaújvárosban nevelkedett, játszott Vácon és az MTK-ban is.

„Nagyon örültem a DVSC SCHAEFFLER megkeresésének, hiszen olyan helyre kerülök, amely előrelépés a karrierem szempontjából – mondta el honlapunknak Grosch Vivien. – Számomra szimpatikus, ami Debrecenben történik, tetszik a csapat játéka, s az, hogy magyar fiatalokra épít a Loki. Az európai kupaszereplés is fontos számomra, bízom benne, hogy jövőre is fantasztikus hangulatú EL-meccseket játszik majd a csapat. Vácon dolgoztam együtt Szilágyi Zoltánnal, Kácsor Gréti és Hámori Koni pedig a csapattársam volt, de a válogatott keretben is találkoztam több jelenlegi debreceni játékossal, úgyhogy nem lesz gond a beilleszkedéssel.”

Támogatóink