Győzelem a fővárosban

A néhány ferencvárosi játékossal kiegészített MTK ellen játszott felkészülési meccset a DVSC SCHAEFFLER az Elek Gyula Arénában.

A franciaországi Európa-bajnokságon szereplő öt játékosa nélkül játszotta le a 4. Köstner-éra első edzőmeccsét a Loki. Az ellenfél „BUDAPEST” néven szerepelt, hiszen a kontinensbajnokságon nem érdekelt FTC játékosokkal egészült ki az MTK együttese. (A két csapat az Eb ideje alatt többnyire közösen is gyakorol.)

A DVSC SCHAEFFLER keretében nagyon sok fiatal kapott helyett és a tinédzserkorú játékosok éltek is a bizalommal.

Arra voltam kíváncsi, hogy ezután a kemény kéthetes munka után, hogy tudunk játszani – kezdte értékelését Köstner Vilmos.  Bár a játékon látszott, hogy ilyen szerkezetben még nem játszottunk a hozzáállással elégedett voltam. A védekezés nagyon tetszett, s a felállt fal elleni játékban is megfelelő volt a dinamika. A szélső helyzetek és a gyors indítások kihasználása miatt maradt bennem némi hiányérzet. Tetszett, hogy a rutinosabb játékosaink segítették a fiatalokat, akik nem okoztak csalódást Gratulálok Poczetnyik Lucának, aki góllal ünnepelte a 18. születésnapját.

BUDAPEST–DVSC SCHAEFFLER 24–25 (13–13)
DVSC: Oguntoye – Varsányi 1, Bulath 3, Punyko 6, Bordás 4, Vantara-Kelemen 1, Borgyos 3. Csere: Szabó D. (kapus), Poczetnyik 1, Vámosi 3, Kelemen G. 1, Zelezi, Kozma K. 1, Arany

Támogatóink