Harapós ETO-ra számíthatunk

Nem sok idő jutott örömködni a Békéscsaba elleni magabiztos siker után, szerdán az Audi ETO otthonában lép pályára a DVSC-TVP. A győriek a dán Midtjylland elleni hazai BL-vereség után valószínűleg bizonyítani szeretnének…

behar_győr

Szombaton döcögős első játékrész után remek második harminc percet produkált a Loki.

– Az első félidőben nem tartották be a lányok, amit a meccs előtt megbeszéltünk, gyakoroltunk, ezt pontosítottuk a szünetben – utalt a két félidő játéka között tapasztalható markáns különbségre Varga József vezetőedző. – A szünet utáni időszakban tetszett Víg Vivien kapusteljesítménye, ha elbambultunk, akkor fogta, amit fogni kellett. Szilágyi Ági sokat tett hozzá a sikerhez, s persze nagyon kellett Kudor Kitti pozitív irányú sebesség változása. Marincsák Niki is jól szállt be, egy ellőtt labdán kívül jól mozgatta a csapatot. De összességében az egész csapattal elégedett lehettem, s az sem utolsó szempont, hogy most bedobtuk a heteseket, hiszen a sok kihagyott büntető mentális hanyatlást is hoz.

A szerdai győri túra kapcsán mindenképpen fontos szempont, hogy milyen hatást vált ki a győriekből a vasárnapi váratlan hazai Bajnokok Ligája vereség.

– Az biztos, hogy a Győr az elrontott BL-mérkőzés után sokkal harapósabb lesz – folytatta Varga József. – Az a célunk, hogy továbbvigyük azt a játékképet, mentalitást, amelyet a Békéscsaba elleni második félidőben produkáltunk. Ha ez sikerül, akkor elégedettek lehetünk.

Támogatóink