Harcolni fogunk a végsőkig!

A Dunaújvárosban remekül védő Horváth-Pásztor Bettinát sokkolta vereség, de abban biztos, hogy a csapat mindent megpróbál majd a továbbjutás kiharcolásáért.

dvsc-vac-15

– Nehéz volt elaludni szerda este?

– Nagyon – válaszolt Horváth-Pásztor Bettina. Sokkhatásként ért a vereség, hiszen a második félidőben is vezettünk öt góllal, ezek után mi kezdjük jelentős hátrányból a visszavágót. Már a buszon rengeteget agyaltam azon, hogy mi történt, mi miatt engedtük ki a kezünkből a győzelmet, s otthon is ezen járt az agyam.

– Azt mondják, egy vereség után mindig hosszúnak tűnik a hazaút. Milyen volt a hangulat a buszon Dunaújváros és Debrecen között?

– Az egész csapatra igaz, amit a saját lelkiállapotomról mondtam, azaz nem elkenődve voltak a lányok, hanem a döbbenet látszott mindenkin.

– A negyvenedik percig úgy tűnt, alaposan megleptétek az esélyesebb Újvárost.

– Minden meccsre fel szoktunk készülni, de most a szokottnál is sokkal alaposabban elemeztünk mindent, gyakoroltuk a várható szituációkat. Több időnk is volt a ráhangolásra, s úgy érzem sikerült megoldanunk, amit elterveztünk, azért is működött így minden a mérkőzés elején.

– Neked is nagyon jól ment a védés…

– Örülök, hogy így látod. Az alapszakasz végén volt egy kellemetlen sérülésem, edzéseket, meccseket kellett kihagynom, szükségem volt egy kis sikerélményre. Most fejben is sikerült tökéletesen ráhangolódnom az ellenfélre, a mérkőzésre.

– Dunaújvárosban másodszor léptünk ugyanabba a folyóba, azaz megint vezettünk, s megint kicsúszott a kezünkből a meccs. Mi lehet ennek az oka?

– Az állományuk erősebb, de csapatként tartjuk velük a lépést. A rutin, amiben előttünk vannak. Azt hiszem fejben fáradtunk el a végjátékra, mentálisan nem bírtuk elviselni a terhet.

– A párharcnak azonban nincs vége!

– Az első döbbenet után arról beszéltünk, hogy nem szabad feladni! Jövő szerdán mindent megteszünk, hogy behozzuk a hátrányt, s ez a telt házas Hódosban sikerülhet. Számunkra mindig nagyon fontos a Loki-tábor támogatása, de talán most van a legnagyobb szükségünk szurkolóinkra! Nem fogjuk feladni, harcolni fogunk a végsőkig!

Támogatóink