Hasznos meccs a Fradi ellen

Jó hangulatú, jó ritmusú meccset játszott a DVSC-TVP a BL-negyeddöntős, bajnoki ezüstérmes Ferencváros ellen.

Megtelt az Oláh Gábor utcai Sportcsarnok lelátója, sokan voltak kíváncsiak az átalakult DVSC-TVP-re, s a vendégekre. A meccs elején „bentragadtunk” hamar ellépett a Fradi, ám sikerült rendezni a sorokat, s csökkenteni a különbséget. Lajtos Nóri jól védett, a támadójáték is sokat javult, s csak egy időn túli szabaddobás gól miatt vezetett félidőben a Ferencváros.
A folytatásban mindkét csapat jól védekezett, a kapusok is kitettek magukért, így kevés gól, született, de a nézők így is élvezték a meccset. A kapusok mellett Sirián Szederke és Julianna Lima voltak a DVSC legjobbjai, de mindenkinek akadt nyíltszíni tapsot érő megmozdulása. Végül négy góllal nyert a Ferencváros, egy olyan mérkőzésen, amelyből mindkét fél sokat profitálhat.

DVSC-TVP–FTC-RAIL CARGO HUNGÁRIA 21–25 (12–13)
Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, 600 néző. V: Sándor L. , Szikszai Cs.
DVSC: Lajtos – Varsányi 1, Punyko 2, Grigel 3, Pálsdottír, Zamfirescu 1, Kelemen 2. Cs: Horváth-Pásztor (kapus), Csáki, Hajduch 2, Jezsikava 1, Sirián 4, Hársfalvi 1, Lima 4 (2).
FTC: Bíró B. – Lukács 6, van der Heiden 2, Snelder 1, Szekeres, Kovacsics 5 (3), Schatzl Nadine 2. Cs: Jovanovics 4, Pena 5, Mészáros R., Mód.

Támogatóink