DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Hasznos napok Telkiben

Három DVSC SCHAEFFLER-játékos vett részt a válogatott háromnapos összetartásán, Bordás Rékát és Vámos Petrát kérdeztük a Telkiben töltött napokról.

Fotó: MKSZ/Facebook

Vámos Petra utoljára a 2019-es Japánban rendezett vb-n volt tagja a válogatott keretnek.

„Jó volt újra együtt lenni a lányokkal hasznos három napot töltöttünk Telkiben, tökéletes körülmények között – mesélt Petra a hétfőtől-szerdáig tartó összetartásról. – A cél egyértelműen az olimpiai selejtezőre való felkészülés volt, elemeztük a lelendő ellenfeleket. A legnehezebb a kínaiakról információt szerezni, hiszen ők a 2019-es vb óta nem játszottak, nincs róluk friss információ. Azért persze megnéztünk felvételeket a világbajnokságról, hiszen a stílus biztos, hogy ugyanaz marad, de elképzelhető, hogy sok változás történt a keretükben azóta. Nagyon hasznosak voltak a mentáltréningek, jól összehozták a csapatot, új dolgokat tudtunk meg egymásról.”

Bordás Réka még nem mutatkozott be a felnőtt válogatottban, Elek Gábor szövetségi kapitány azonban ezúttal neki is küldött meghívót.

„Korábban egyszer voltam válogatott edzőtáborban, akkor még Kim Rasmussen volt a szövetségi kapitány – vette át a szót Baba. Vasárnap este érkeztünk Telkibe, s mi aznap délután meccset játszottunk, úgyhogy hétfőn még egy kicsit fáradtak voltunk, de hamar át tudtunk lendülni a holtponton. Kemény, hajtós edzéseink voltak, de jutott idő a pihenésre is, hiszen itt minden egy helyen megtalálható, ideálisak a körülmények. A hazatérésünk után újra a Lokira koncentrálunk, pénteken fontos Magyar Kupa-meccs vár ránk a Fehérvár ellen!”

Támogatóink