Hasznos vereség

Jó iramú meccsen kaptunk ki a román élvonalban szereplő Nagybánya csapatától.

Válogatottbeli kötelezettség, illetve sérülés miatt nem kevesebb, mint tíz játékos hiányzott a DVSC SCHAEFFLER felnőtt keretéből a Nagybánya elleni csütörtöki felkészülési mérkőzésen.

A foghíjas csapatot Nyíradonyból töltötte fel Köstner Vilmos, a már kedden, az Eger ellen is pályára lépő Varga Nóra mellett ezúttal Sopronyi Anett Csáki Viki és Siska Pálma is újra DVSC-mezt öltött.  (Jó volt újra így látni őket!!)
A román élvonalban szereplő nagybányai csapat ellen remek iramú, kifejezetten jó mérkőzést játszottak a debreceni lányok. Vantara-Kelemen Éva, Bulath Antita és Anna Punyko tartást adtak a csapatnak, de a többiekre sem lehetett panasz.  Sopronyi Anett magabiztosan lőtte be a hétmétereseket, Varga Nóri bemutatott néhány bravúrt, így jól tartotta magát a DVSC SCHAEFFLER.  Nem az eredményen volt a hangsúly, ennek ellenére a csapat a hajrában még közel volt az egyenlítéshez, s bár végül nyert a Nagybánya roppant hasznos mérkőzést játszottak Köstner Vilmos tanítványai.

DVSC SCHAEFFLER–HCM BAIA MARE (romániai) 31–34 (16–19)
DVSC: Varga N. – Varsányi 2, Punyko 8, Borgyos 2, Kelemen G., Bulath 4, Vantara-Kelemen 6. Csere: Virág K. (kapus), Siska, Szabó P. 1, Poczetnyik L. 1, Sopronyi 6 (6), Csáki 1.

Kiállítások: 6, ill. 4 perc
Hétméteresek:  8/6, ill. 1/1

Támogatóink