DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Honvágy: ugyan már!

Jól érzi magát Debrecenben Anna Punko és Karina Jezsikava. Csáki Viki hazatért, Tóth Melinda pedig hamar beilleszkedett.

ujoncok

Négy mosolygós ifjú hölgy, a DVSC-TVP új igazolásai. Elég rájuk nézni és látszik: jól érzik magukat.

Az új szót Csáki Viki esetében tehetjük idézőjelbe, hiszen a szélső pályafutása jelentős részét Debrecenben töltötte.

– Valóban elmondhatom, hogy hazatértem – mondta Csakesz, aki Metz, Békéscsaba, Székesfehérvár útvonalat bejárva tért vissza. – Sajnos a sarokműtétem után még nem vagyok százszázalékos állapotban, s bár szívesen játszanék, Tone nagyon vigyáz, nehogy rásérüljek, így egyelőre csak nézője vagyok a meccseknek. A bajnoki rajtra azonban remélem, rendbe jövök.

Tóth Melinda a fővárosból költözött Debrecenbe, ahol nem voltak beilleszkedési gondjai.

– Nagyon jó közösségbe kerültem, pillanatok alatt befogadtak a lányok, s ez nagyban megkönnyítette a dolgomat – mondta a mindig mosolygós balszélső. – Tavaly nagyon jól szerepelt a csapat, remélem az előttünk álló szezon is sikeres lesz, s hogy én is hozzájárulhatok ehhez.

Rosztovból érkezett Anna Punko, aki nagyon hamar megszerette a várost.

– Debrecen nagyon jó hely, szeretek itt élni, érdekes, de egyáltalán nincs honvágyam – fogalmazott az orosz jobbátlövő. – A csapat is remek, Tone Tiselj pedig kivételes képességű edző, ráadásul egy rendkívül okos ember.

Karina Jezsikava sok nagy csatát, kemény alapozást megélt már, de a balmazújvárosi edzőtáborban ő is tapasztalt újdonságot.

– Nagyon kemény munkát végeztünk, még nem volt részem hasonlóban – mondta a fehérorosz válogatott csapatkapitánya. – Az egészben az volt a jó, hogy élveztünk minden percet. Remélem, hogy a pályán is látszik majd, hogy milyen sokat dolgoztunk.

Támogatóink