Hosszú út a második győzelem reményében

Szombat reggel hétkor kelt útra, s kora délután érkezett meg Kaproncára, a Podravka Vegeta–DVSC SCHAEFFLER Európa Liga csoportmeccs helyszínére a debreceni csapat. Kezdés vasárnap 16 órakor.

Szombat reggel hétkor találkoztak a lányok a Hódosnál, majd hét és fél órás buszozás után érkeztek meg szállásukhoz a Hotel Podravinához. Aztán rövid regeneráció után elindult a csapat a vasárnapi Európa Liga-mérkőzés helyszínére, a Fran Galovic Sportcsarnokba. Az utazó keretből hiányzott a két sérült, Hornyák Dóra és Jovovics Jovana, 14 játékossal érkeztünk meg Horvátországba.

„Hosszú volt az út, azt hittem soha nem érkezünk meg, de a rövid pihenő jó tett, most már rendben vagyunk – mondta a szombat délutáni átmozgató edzés előtt Kácsor Gréta. – Tudjuk, hogy fontos mérkőzés vár ránk vasárnap, szeretnénk megtartani jó formánkat és megszerezni a második győzelmünket az Európa Liga csoportkörében!”

Debrecenből 150 szurkoló érkezik Kaproncára, ők elővételben vásárolták meg belépőjüket. A helyszínen már nem lehet vendégjegyet venni! A klubunkon keresztül online megvásárolt belépőket a helyszínen 14.30 és 15.30 között, a DVSC Kézilabda Kft. munkatársaitól lehet átvenni. Az azonosítás a visszaigazoló e-mailben szereplő QR-kód alapján történik.

A Podravka Vegeta–DVSC SCHAEFFLER EHF Európa Liga mérkőzés január 15-én, vasárnap 16 órakor kezdődik Kaproncán, a Fran Galovic Sportcsarnokban ((48000, Koprivnica, Ulica doktora Željka Selingera 3A) A találkozót két német játékvezető Christian Hannes és David Hannes vezeti majd. A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti.

Támogatóink