DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Ifjúsági Final Four: irány a dobogó!

Győrvári Viktor immáron EHF Mesteredzőként vezényelheti a DVSC-TVP csapatát az I. osztályú ifjúsági bajnokság négyes döntőjében.

A szakember az elmúlt héten vette át a jelenlegi legmagasabb szintű kézilabdai edzői képzés elvégzéséről szóló oklevelet. Pihenésre azonban nem maradt ideje, hiszen a DVSC ifjúsági csapatának edzőjeként a korosztályos bajnokság négyes döntőjére készül.

– „A létszámhátrányos játék elemzése a 2016-os szabályváltozások tükrében” – címen írtam a diplomamunkámat – mesélt a mesterkurzus befejezéséről utánpótlásedzőnk. – Új kihívásokra vágytam és szerettem volna továbbképezni magam ezért jelentkeztem a mesteredzői kurzusra. Vallom, hogy nem a végzettség a fontos, hanem a lelkiismeretes munka, de értelemszerűen nem árt, ha az ember minél többet lát, minél több helyről tud információt gyűjteni. Olyan dolgokról tanultam amelyeket, utánpótlásedzőként is tudok kamatoztatni. Legyen szó sportpszichológiáról, edzéselméletről vagy a játékosok pályafutásának menedzseléséről.

Győrvári Viktor a DVSC-TVP serdülőinek edzőjeként kezdte a szezont, aztán Vida Gergő kinevezése után átvette az ifik irányítását is. A csapat az I. osztályú ifjúsági bajnokság keleti csoportjának második helyéről jutott a Final Fourba. A május 26-án és 27-én megrendezésre kerülő torna szombati elődöntőjében a nyugati csoport élén végző Győr lesz a Loki ellenfele.

– Egy ilyen rendszerű tornán bármi előfordulhat – beszélt a négyes döntő esélyeiről Győrvári Viktor. – Ha nem lett volna két csoportra bontva a bajnokság, a négy közé jutást is nagyon nehéz lett volna kiharcolni, de így, egy kétnapos, kétmeccses tornán a bajnoki cím sem elképzelhetetlen. Persze nem mi vagyunk az esélyesek, hiszen szombati ellenfelünk a Győr nagyon jó csapat,  de mindent meg fogunk tenni azért, hogy minél jobban szerepeljünk!

Támogatóink