Indul a jegyértékesítés a Békéscsaba, a Kisvárda és a Sola elleni hazai meccsekre!

Továbbra is igen sűrű a DVSC SCHAEFFLER versenyprogramja. 13 nap alatt négy meccset játszik a csapat. Ebből hármat itthon.

A hétvégén norvég túra vár a lányokra. A csapat vasárnap 18 órától játssza harmadik csoportmérkőzését az Európa Ligában, aztán viszont beindul a nagyüzem a Hódosban. Egymás után három meccset játszik hazai pályán a DVSC SCHAEFFLER. Január 26-án 18 órától a Békéscsaba, január 29-én 18 órától a Kisvárda, február 4-én, 20 órától pedig a norvég Sola FK együttesét fogadja a Loki.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a két hazai bajnoki mérkőzés időpontja megváltozott! Egyes hírportálokon helytelenül, a régi időpont jelent meg. Kérjük önöket, hogy a DVSC SCHAEFFLER hivatalos honlapjáról tájékozódjanak!

A soron következő három hazai mérkőzésre elővételben máris megvásárolhatják a belépőiket a honlapunkon a jegy és bérlet fül alatt (https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/).

A Békéscsaba és a Kisvárda elleni bajnoki meccsekre a nem helyre szóló belépő 1500, a helyre szóló belépő 2000 forintba kerül. A Sola FK elleni Európa Liga mérkőzésre a nem helyre szóló jegyért 3000, a helyre szólóért 3500 forintot kell fizetni.

Támogatóink