Irány Európa!

A hatalmas csata, az Érd elleni pontszerzés után máris itt az újabb feladat: irány Franciaország, irány az EHF Kupa, irány Európa!

salle-sportive-metropolitaine-de-nantes-metropole-reze-france-architectes-chaix-morel-et-associes-photo-vincent-laganier-10

A lányokat alaposan megviselte az érdiek elleni kőkemény csata, sok idő azonban nem maradt a sebek nyalogatására, ugyanis a csapat pénteken kora reggel útra kel, a delegáció 7 óra 5 perckor indul Debrecenből a menetrend szerinti párizsi géppel, majd a francia fővárosból vonattal utazik az Atlanti Óceántól 50 kilométerre található városba. Tone Tiselj a szombati mérkőzés időpontjában, azaz 20:30-kor tart edzést.

– Bosszant, hogy nem tudtunk nyerni az Érd ellen, sokáig nem is tudtam elaludni szerda éjjel, a mérkőzés járt a fejemben – mondta a döntetlennel zárult rangadón remeklő Horváth-Pásztor Bettina. – De gyorsan tovább kell lépnünk, hiszen előttünk az EHF Kupa, a csapat nagyon várja, hogy megmutathassa magát Európában!

Sajnos egyetlen francia televíziós társaság sem közvetíti élőben a mérkőzést, így nem lesz nemzetközi jel. Az élő közvetítés ezúttal sem marad el, de arról, hogy milyen formában tudjuk leközvetíteni a mérkőzést (csak kép, csak hang, szöveges), web és Facebook oldalunkon időben tájékoztatjuk majd szurkolóinkat.

Támogatóink