Ismétlésre készülnek

Nem lesz könnyű, de mindenképpen két pontot kell szereznie a DVSC-TVP-nek pénteken a Budaörs elleni hazai mérkőzésen.

A szezon egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményét nyújtotta a csapat a második fordulóban, szeptember 23-án, a Budaörs otthonában. Tone Tiselj tanítványai az első félidő hajrájában hagyták állva ellenfelüket, s előnyüket folyamatosan növelve végül 30–21-re nyertek idegenben. „Ez profi munka volt” – szólt akkor a tudósításunk címe, nem véletlenül, hiszen a debreceni lányok végig koncentráltan játszva kényszerítették rá akaratutat jó erőkből álló riválisukra.

– Jó lenne megismételni az akkori teljesítményt – mondta a szeptemberi találkozón hat gólig jutó Varsányi Nóra. – Éppen most néztem meg újra azt a mérkőzést, s tényleg jól játszottunk. Pedig a Budaörs nem rossz csapat, folyamatosan fejlődik, sok ellenfelének okozott kellemetlen perceket. De nekünk hazai pályán csak egy eredmény elfogadható, a győzelem! Remélem, sokan lesznek a Hódosban, a hangulat, a szurkolás mindig feldobja a csapatot.

A vendégek házi góllövőlistáját 80 találattal vezető Pálos Bognár Barbara jó ismerőse a debreceni közönségnek is, hiszen a játékmester tagja volt a Loki BL-főtáblára jutó együttesének.  A szintén ex-válogatott Hornyák Ágnesre és Juhos Katára is érdemes figyelni, mint ahogy nem szabad megfeledkezni az egyre jobb formába lendülő Zsigmond Vivienről sem.

A DVSC-TVP–Budaörs Handball párharcok sora 14 órakor a juniorok meccsével kezdődik (ez a találkozó díjmentesen tekinthető meg). Ezután mindenkinek el kell hagynia a csarnokot, s csak érvényes belépővel lehet visszatérni a 16 órakor kezdődő ifimeccsre.

A pénztár juniorok mérkőzése után, 15.45-kor nyit. A gyermekmegörző ezúttal is kinyit, aki  gyermekkel érkezik és igénybe szeretné venni az a bejáratnál a hostesseknek jelezze. A hazai B-közép ezen a mérkőzésen is a büfé mellett, a jobboldali A-szektorban foglalhat majd helyet. A vendégszurkolók is a Hódos főbejáratánál levő pénztárban vehetik meg belépőjüket.

A 18 órakor kezdődő felnőtt meccset Bán Tamás és Szloska Krisztián vezeti.

Támogatóink