Itt az újabb komoly kihívás!

A keddi népligeti bravúr után szombaton újabb szép feladat vár a DVSC SCHAEFFLER csapatára, ezúttal a Vác otthonában lépnek pályára Köstner Vilmos tanítványai.

Nem sok idő maradt megünnepelni vagy legalább feldolgozni az ezüstérmes otthonában elért remek eredményt, hiszen a lányok nyakán itt  az újabb fontos feladat, szombaton 18 órakor a Vác vendégeként szerepel a DVSC SCHAEFFLER. Az elmúlt szezonban a Vác éppen a mi csapatunkat megelőzve lett az ötödik a tabellán, kézenfekvő tehát, hogy az előrelépéshez a Pest megyei alakulatot kellene megelőzni. A két klub hasonló utat próbál meg bejárni, néhány rutinos játékos mellett magyar fiatalokra építi keretét, s a nyáron mindkét helyen négyről kettőre csökkent a légiósok száma.

„Kőkemény mérkőzés vár ránk Vácon, egy fiatal, mégis rutinosnak mondható együttes ellen – fogalmazott a Fradi ellen remekül kézilabdázó Bulath Anita. – Nem sok időnk volt regenerálódni, hiszen készülnünk kellett a szombati mérkőzésre, majd meglátjuk, miként sikerült kipihenni magunkat.”

A lányok mér kedden, a Fradi elleni 30–30-as döntetlen után azt mondták, hogy az ezüstérmes otthonában szerzett bravúrpontnak akkor lehet igazán értéke, ha Vácon is veretlen maradna a Loki, ennek szellemében készült a csapat a találkozóra.

A Vác mindkét eddigi meccsét megnyerte a szezonban, előbb hazai pályán lépte le az MTK-t, majd nagy csatában diadalmaskodott a Mosonmagyaróvár otthonában.

A Váci NKSE–DVSC SCHAEFFLER mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik Vácon, a Városi Sportcsarnokban (Vác Bán Márton út 3). A találkozót Felhő Ferenc és Öcsi Tamás vezeti majd.

A meccset élőben közvetítjük a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján.

Támogatóink