Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni rangadóra

Online és a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban személyesen is megvásárolhatják belépőjüket a pénteken 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Mosonmagyaróvár mérkőzésre.

Október 22-én, pénteken 18 órakor kezdődik a DVSC SCHAEFFLER–Motherson-Mosonmagyaróvár mérkőzés. A találkozóra online (honapunkon a Jegy és bérlet menüpont használatával) és személyesen is megvehetik belépőjegyüket. Személyesen a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban juthatnak belépőhöz, keddtől-csütörtökig 10 és 18 óra között.

A mérkőzés napján, október 22-én, pénteken 15.30-kor nyit a Hódos Imre Sportcsarnok főpénztára.

A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül.

A felnőttek mérkőzése előtt a DVSC Kézilabda Akadémia két I. osztályú bajnokságban szereplő utánpótláscsapata is pályára lép, fiataljaink az Orosháza korosztályos együttesei ellen játszanak. A serdülők találkozója 14, az ifjúságiak meccse 16 órakor kezdődik. Az első mérkőzésre a belépés ingyenes, az ifik meccsét már csak érvényes belépővel lehet megtekinteni.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Támogatóink