Jegyelővétel a szombati EHF EL-meccsre

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy felesleges sorban állás elkerülése érdekében lehetőség szerint elővételben vegyék meg belépőjüket a november 13-án, szombaton 20 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Magura Cisnadie EHF EL-selejtezőre! A 2021/22-es szezonra kiadott bérletek érvényesek a találkozóra!
 

Mától weboldalunkon online a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ linken és a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban személyesen is megvásárolhatják belépőjüket a november 13-án, szombaton 20 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Magura Cisnadie EHF Európa Liga-selejtezőre. A helyre szóló belépő 2500, a nem helyre szóló belépő 2000 forintba kerül. A 2021/22-es szezonra kiadott bérletek érvényesek a találkozóra!

Kérjük szurkolóinkat, hogy belépőjüket vegyék meg elővételben, mert nem biztos, hogy a mérkőzés napján még lesz elérhető jegy!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Támogatóink