Jegyelővétel a vasárnapi, Vasas elleni mérkőzésre

Elővételben online és a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban személyesen is megvásárolhatják belépőjüket a január 23-án, vasárnap 18 órakor kezdődő a DVSC SCHAEFFLER–Vasas mérkőzésre. A hatályos kormányrendelet alapján a mérkőzésen a maszkviselés kötelező!

Mint arról már beszámoltunk új időpontban, január 23-án, vasárnap 18 órakor kezdődik a DVSC SCHAEFFLER–Vasas bajnoki mérkőzés. A találkozóra online (honapunkon a Jegy és bérlet menüpont használatával) vehetik meg elővételben belépőjegyüket.  Személyesen a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban juthatnak belépőhöz, péntekig 10 és 18 óra, szombaton 10 és 15 óra között.

A mérkőzés napján, január 23-án, a Hódos Imre Sportcsarnok főpénztárában lesz jegyárusítás. Pénztárnyitás 16.45-kor, kapunyitás 17 órakor.

A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Fontos tudnivaló, hogy a 2021. november 20. napjától hatályos 633/221. (XI. 18.) Korm. rendelet alapján kötelező maszkot viselni a zárt térben megrendezett sportrendezvény helyszínén.

Támogatóink