Jegyelővétel az FTC elleni MK-meccsre

Mától elővételben és személyesen is megvásárolhatják belépőjüket a március 9-én szerdán, 18.30-kor kezdődő a DVSC SCHAEFFLER–Fradi MK-negyeddöntőre. A vendégszurkolók csak az FTC-n keresztül juthatnak jegyhez!

A március 9-én szerdán, 18.30-kor kezdődő a DVSC SCHAEFFLER–FTC-Rail Cargo Hungaria Magyar Kupa negyeddöntőre elővételben online (honlapunkon a Jegy és bérlet menüpont használatával) vehetik meg jegyüket. Személyesen a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban juthatnak belépőhöz, hétköznaponként 10 és 18 óra, szombaton 10 és 15 óra között. A mérkőzés napján, március 9-én szerdán 10 és 15 óra között lehet belépőt venni a DVSC Shopban.

FTC-Rail Cargo Hungaria Magyar Kupa negyeddöntő előtt a Hódos Imre Sportcsarnok főpénztára 16:45-től lesz nyitva, kapunyitás 17:00-kor.

A 2021/22-es szezonra kiadott bérletek érvényesek!

A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba.

A vendégszurkolók a Hódos Imre Sportcsarnok E-szektorába kapnak 113 belépőt, 2000 forintos egységáron. A jegyeket kizárólag az FTC-n keresztül vásárolhatják meg!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Fontos tudnivaló, hogy a 2021. november 20. napjától hatályos 633/221. (XI. 18.) Korm. rendelet alapján kötelező maszkot viselni a zárt térben megrendezett sportrendezvény helyszínén.

Támogatóink