Jöhet a keleti derbi!

Szombaton 18 órakor következik a meccs, amely mindig rangadó!

beharangozo_dvsc_becsaba2015

Szerepeljen bárhogy a két együttes, az egymás elleni mérkőzés mindig az év egyik nagy eseménye, így lesz ez most is. A viharsarki alakulat eddig erősen alulteljesített, egy Budaörs elleni győzelem és egy MTK elleni hazai döntetlen jelent három pontot a neve mellett, ennek tükrében cseppet sem meglepő, hogy Avar György vezetőedző távozott a lila-fehérek kispadjáról, helyét a Csaba egykori legendás mestere, Szabó Károly vette át. Egy edzőváltás mindig új inspirációkat ad egy csapatnak, ezért is kell fokozottan figyelni szombat este a DVSC-TVP játékosainak.

No meg azért, mert az ellenfél annál biztosan többet tud, mint amennyi eddig mutatott. Az ugyanis egyértelmű, hogy a csabaiak belső emberei komoly potenciált képviselnek, A szerb Leposava Glusica, az ukrán válogatott Olha Nikolajenko, Szögi Tímea és Dajka Bettina egyaránt roppant veszélyesek, a beállós Szabó Valériát pedig nem kell bemutatni a debreceni szurkolóknak, hiszen a Lokiban nevelkedett.

Ezzel együtt a meccs esélyese a DVSC-TVP, s a debreceni lányok is pontosan tudják, hogy szombaton este csak egy eredmény elfogadható.

Támogatóink