Jöhet a ráadás!

Szerdán, a Fehérvár KC elleni hazai meccsel megkezdi rájátszásbeli szereplését a DVSC-TVP-Aqauaticum.

Nem volt egyszerű az út, de a tervezett helyen ért célba a DVSC-TVP-Aquaticum együttese az alapszakasz végén, így a középmezőnyben, az 5-8. helyért folyathatja a rájátszásban.
A csapat, számtalan gonddal küzdött, helyenként magának tette nehézzé a cél elérését, ám a közösség erejét bizonyítja, hogy így is sikerült a hetedik helyen zárni az alapszakaszt. Sok sérülés hátráltatta Varga József munkáját, Sirián Szederke a teljes szezont kihagyta keresztszalag-műtétje után, de Bobana Klikovac is heteket hiányzott, Sopronyi Anett porckorongsérve miatt nem játszhatott az alapszakasz végén, s sajnos a rájátszásban sem léphet pályára, mint ahogy Lajtos Nóri is fél évet kénytelen kihagyni.
A Loki játékosai már nagyon várják a rájátszás kezdetét, az újabb találkozást a szurkolókkal, akik rengeteget segítettek az alapszakaszban. A Hódos hangulata a legtöbb meccsen a dicső múltat idézte, s ilyen miliőre számítanak Kudor Kittiék a rájátszásban.

Szerdán 18 órakor az a Fehérvár KC lesz az ellenfél, amelyet az alapszakaszban 26-21-re győzött le a DVSC-TVP-Aquaticum.
A rájátszás nyitányát a Duna World élőben közvetíti, így a debreceni hangulatot az egész ország megismerheti.

Támogatóink