Jöhet az elődöntő!

A jól megérdemelt négynapos szünet után hétfőn elkezdte a felkészülést az elődöntőre a DVSC-TVP.

ftc_dvsc_behar_2016

Régen jött ennyi mosolygós fiatal hölgy edzésre a Hódosba, mint hétfő délután. Ketten kicsit korábban érkeztek, csapatkapitányunk, Kudor Kitti és Kelemen Éva az M4Sport kézilabda magazinműsorában szerepeltek, a sportcsatorna külön blokkban számolt be a szezon meglepetéséről, s élőben kapcsoltak Debrecenbe, ahol Kitti és Vica nyilatkozott Vida Gyulának. Az M4 szakértője, Skaliczki László is kiemelte, hogy a Loki sikerének egyik titka az egység, s két játékosunk is erről szólt a műsorban. A megbeszélés után Tone Tiselj és stábja már a szerdai, Ferencváros elleni elődöntő jegyében vezényelt edzést.

Jelen állás szerint valószínű, hogy az M4Sport élőben közvetíti a Ferencváros–DVSC-TVP előöntő első mérkőzését. A jelzett időpontban a férfi röplabdabajnokság fináléjának negyedik meccsét közvetítené a csatorna, s mivel az eddigi két találkozón szettet sem nyert a Kazincbarcika a Kaposvár ellen nagy az esély arra, hogy a somogyi együttes hazai pályán megszerzi a párharc befejezéséhez szükséges harmadik győzelmet. Amennyiben nem lesz negyedik meccs, képernyőre került a Fradi–Loki párharc első összecsapása, ami 18 órától kezdődik az Elek Gyula Arénában. FRISSÍTÉS (2016. 04.25. 22:00): Bajnok a Kaposvár, így biztosan képernyőre került a meccs.

A május 11-iki visszavágóval kapcsolatos hír, hogy az elővételi jegyeket május 2-ától vehetik majd meg a szurkolók a Hódosban.

Támogatóink