Jön a meccs, ami mindig rangadó!

Szerdán 18 órakor Békéscsabán lép pályára a DVSC-TVP, s azt mindenki tudja, hogy ez a párosítás mindig rangadót jelent.

Nagyot fordult a világ az elmúlt hetekben szerdai ellenfelünkkel, hiszen március utolsó hetébe lépve még reménytelennek tűnt ősi riválisunk helyzete. A csabaiak két ponttal a tabella utolsó helyén álltak, s úgy tűnt, helyzetük kilátástalan. Aztán a Kecskemét elleni győzelem megadta a kellő lökést a lila-fehéreknek, azóta csak a Vác otthonában kaptak ki, emellett legyűrték hazai pályán az Alba-Fehérvárt, s múlt héten győzni tudtak a Budaörs otthonában, így a kiesés réme már csak elméleti síkon fenyegeti a viharsarki alakulatot. A feltámadás főszereplője a szerb válogatott átlövő, Jovana Kovacsevics, aki 113 góljával vezeti a Békéscsaba házi góllövőlistáját.

– A Békéscsaba otthonában mindig kemény meccseket játszunk, ez most is így lesz – mondta a keleti rangadó felvezetéseként kapusunk, Horváth-Pásztor Bettina. – Tudjuk, hogy ellenfelünk jó formában van, s persze igyekszünk felkészülni legveszélyesebb játékosaikból, Jovana Kovacsevicsből és Walfisch Merciből. Mindenképpen nyerni szeretnénk, ehhez fontos lesz a jó védekezés.

A Dunaújváros elleni is hiányzó kulcsemberek, Madalina Zamfirescu, Karina Jezsikava és Anna Punyko ezúttal is csak szurkolhatnak a társaknak, így nem lesz könnyű, de a csapat az elmúlt hetekben már bizonyította, hogy idegenben is képes jó teljesítményre.

A szerdán 18 órakor kezdődő Békéscsaba – DVSC-TVP mérkőzést Bonifert Ferenc és Oláh Viktor vezeti. A találkozót – ahogy megszokhatták – a DVSC-TVP YouTube csatornáján élőben közvetítjük!

Támogatóink