Nyári felkészülés: összeállt a program!

Jelenleg nyári szabadságukat töltik a DVSC játékosai, a felkészülés július 9-én kezdődik majd, míg augusztus első napján lesz az első hazai edzőmeccs.

Összeállt a DVSC nyári felkészülési programja: a Pal Oldrup Jensen vezette szakmai stáb július 9-én, hétfőn tartja meg az új keret első edzését, előtte azonban a játékosok már túlesnek egy mindenre kiterjedő orvosi-fizikai felmérésen.

Július 16-án kezdődik majd a Loki első edzőtáborozása, a DVSC július 21-ig Balmazújvárosban készül. Július 24-én és 25-én, Nagybányán játszik két felkészülési mérkőzést a csapat, majd augusztus 1-én hazai közönség előtt is megmutatják magukat a lányok, az első osztály újoncával, az Egerrel játszanak 18 órakor edzőmeccset a Hódosban. Augusztus 10-én és 11-én ugyancsak a Hódos ad otthont egy rangos felkészülési tornának. Az első napon, 10-én 16 órától FTC–Nagybánya mérkőzést láthatnak a nézők, míg 18 órától a DVSC a Vác ellen lép pályára. Másnap, 11-én, 16 órakor a két vesztes lép pályára a torna bronzmeccsén, míg 18 órakor kezdődik a döntő.

Augusztus 13-tól–20-ig a németországi Metzingenben edzőtáborozik az együttes, ahol két meccset is játszik. Augusztus 18-án a Metzingen, 19-én a francia Brest lesz az ellenfél. Augusztus végén a Metzingen Balmazújvárosban edzőtáborozik, s ha már itt lesz a német csapat, részt vesz egy háromcsapatos felkészülési viadalon. Ennek nyitányaként augusztus 23-án a DVSC az MTK ellen játszik 18 órakor, másnap, 24-én, MTK–Metzingen meccset láthatnak, míg augusztus 25-én 18 órakor DVSC–Metzingen találkozóval zárul a torna.

Az edzőmérkőzésk időpontjai nem véglegesek, az esetleges változásokról szurkolóinkat tájékoztatjuk.

Támogatóink