DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Karanténnapló 1. rész

Az otthoni edzéseken kívül nagymosás, pakolás és tanulás is szerepel játékosaink mindennapjaiban.

A múlt héten pozitív eredményt mutatott a DVSC SCHAEFFLER egyik játékosának koronavírus tesztje, így – bár a többiek eredménye negatív lett – a teljes csapat és a szakmai stáb is járványügyi megfigyelés alá került. A lányok pénteken éjfélkor szabadulnak a „karanténból”, addig otthon próbálják szinten tartani magukat. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mivel töltik napjaikat?

„Próbálom hasznosan elölteni az időt, megcsinálok olyan dolgokat, amelyekre máskor nincs lehetőségem, de lekötnek – mesél a karanténban töltött napokról Tóvizi Petra, aki egy társasházi lakásban „vészeli át” a „járványügyi elkülönítés” időszakát. – Mivel nincs kert, nekem nem jelent problémát, hogy rosszabb lett az idő, legalább nem vágyom annyira a szabadba! Napjaim legstabilabb részét az edzések képezik, ma néhányan együtt csináltuk a gyakorlatok egy részét, persze online, videóhívásban, de egyébként is folyamatosan tartom a kapcsolatot a lányokkal. Talán meglepő, de nem tévézek túl sokat, azért a Harry Potter összes részét megnéztem. Ezen kívül átszortíroztam a ruháimat, próbálom bepótolni az egyetemmel kapcsolatos teendőimet és most belevágtam egy nagymosásba. Szóval eltelik az idő, de azért már nagyon várom, hogy találkozzak a csapattársakkal…”

A családi házban élő Vantara-Kelemen Éva könnyebben meg tudja oldani a napi edzéseket, s persze ő is rendet rakott már mindenhol, ahol lehet.

„Bár ma már rossz idő volt, amikor egy kicsit csendesedett az eső, délelőtt kimentem a kertbe és ott futottam le a kijelölt távot – mesélt a kedd délelőttjéről a DVSC SCHAEFFLER csapatkapitánya. – Persze nagyon rossz, hogy nem tudunk a megszokott ritmusban készülni, de megpróbálom a legtöbbet kihozni az egyéni edzésekből. Az edzéseken kívül is van mit csinálni, takarítottam, rendet raktam mindenhol, úgyhogy eltelik az idő. Nem tévézek többet, mint szoktam, ha vannak üres óráim, akkor angolozok, de több időm jut a cicánkra, Artúrra is. Talán ő örül a legjobban annak, hogy itthon vagyok…”

Támogatóink