Karanténnapló 2. rész

Hornyák Dóra kisfia, Bendegúz örült, hogy otthon van az anyukája.

A múlt héten pozitív eredményt mutatott a DVSC SCHAEFFLER egyik játékosának koronavírus tesztje, így – bár a többiek eredménye negatív lett – a teljes csapat és a szakmai stáb is járványügyi megfigyelés alá került. A lányok pénteken éjfélkor szabadulnak a „karanténból”, az elmúlt 10 napban otthon próbálták szinten tartani magukat, szombat délelőtt edzhet újra a csapat.

„Bendegúz nagyon élvezte, hogy itthon vagyok, ki nem szállt a nyakamból, úgyhogy ő nagyon örült a karanténnak – mesélt az elmúlt tíz napról Hornyák Dóra. – Az egyéni edzéseket is igyekeztem akkorra időzíteni, amikor Bendi aludt, de amikor jó idő volt különben is sokat voltunk levegőn, kint a kertben. Persze azt nem értette meg, hogy miért nem mehetünk el a közeli az erdőbe, amit nagyon szeret, ő még kicsi ehhez. Azért volt időm egy kicsit pakolászni, takarítani, de végig a gyerek volt a központban. Most már nagyon várom, hogy újra együtt legyen a csapat, hiányoznak a közös edzések, csak Bendegúz lesz egy kicsit szomorú, amiért szombattól nem lesz mindig otthon az anyukája.”

Kevesebbet lehetett levegőn Bordás Réka, aki egy társasházi lakásban töltötte a járványügyi megfigyelés időszakát.

„Nem volt könnyű, nagyon egysíkúak voltak a napjaim – mesélt a karanténról Baba. – Élveztem a közös online edzéseket, utána még sokat beszélgettünk a lányokkal A lakást alaposan kitakarítottam, megnéztem néhány sorozatot és főzőcskéztem, erre máskor nem nagyon jut időm. Ha hiányzott a friss levegő, odaültem az ablakhoz. Várom már az edzéseket és várom, hogy sétálhassak a levegőn!”

Támogatóink