Karina Jezsikava: mintha hazatértem volna!

A fehérorosz válogatott játékos mindent megtesz majd azért, hogy jó szezonja legyen a DVSC SCHAEFFLER csapatának!

Amikor 2018. májusában Karina Jezsikava elbúcsúzott Debrecentől nem gondolta volna, hogy kézilabdázóként visszatér valaha a cívisvárosba. Aztán 38 hónap elteltével újra a Lokival kezdte meg a felkészülést a szurkolók által nagyon kedvelt játékos, aki első debreceni szezonjában a csapat házi gólkirálya lett.

„Olyan mintha hazatértem volna Debrecenbe – foglalta össze a legfontosabb érzéseit Karina Jezsikava. – Hiányzott a közeg, a csapat a szurkolók, jó, hogy ismét itt lehetek.”

Karina 2018-ban a horvát Podravka Koprivnica csapatához szerződött, játszott a BL-ben, nyert horvát bajnokságot és kupát. Innen került az orosz Asztrahanocska együtteséhez, a csapattal az EHF Európa Ligában a negyeddöntőig jutott, s negyedik lett az orosz bajnokságban.

„A szezon legkeményebb időszaka áll előttünk, de a jó szerepléshez szükség van a komoly felkészülésre – mondta Karina a Corpus Fitnessben zajló fizikai felmérés után. – Szinte az egész csapat kicserélődött az elmúlt években, de úgy tűnik, hogy egy sikerre éhes keret gyűlt össze Debrecenben. Szeretnék mindent megtenni azért, hogy minél sikeresebb legyen a DVSC a bajnokságban és az európai kupában.”

Támogatóink