Kedden újra pályán a csapat

A pozitív Covid-tesztek miatt elmaradt két edzőmérkőzés után kedden Békéscsabán újra pályára lép a DVSC SCHAEFFLER.

Szerencsére a csapatból és a stábból mindenki túl van a fertőzésen, és az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatok után be is kapcsolódtak a közös munkába a korábban pozitív Covid-tesztet produkálók. Ebben a helyzetben különösen fontos, hogy kéthetes szünet után ismét mérkőzést játszhassanak a lányok.

Az ellenfél az első osztály újonca, a Békéscsaba, amely a hétvégén egy erdélyi minitornán vett részt két román első osztályú csapat társaságában. A lila-fehérek a CSM Targu Jiu ellen 35–29-re nyertek, a házigazda Zilahtól 31–23-ra kikaptak. 

A debreceni lányok eddigi két tesztmeccsüket egyaránt megnyerték, a Nagybánya ellen a Hódosban 39–26-ra, a Mosonmagyaróvár ellen pedig Balatonbogláron 30–25-re győztek Szilágyi Zoltán tanítványai.

A Békéscsabai Előre NKSE–DVSC SCHAEFFLER felkészülési mérkőzés, augusztus 9-én, 16 órakor kezdődik. A két klub vezetői abban állapodtak meg, hogy a jelenlegi helyzetben zártkapus lesz a mérkőzés. A szurkolók a találkozót a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben követhetik.

Támogatóink