Kedvezmények diákok részére

A szombaton 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Békéscsaba mérkőzésre az általános- és középiskolások – érvényes diákigazolvány felmutatása mellett –  ingyen léphetnek be a Főnixbe!

Az általános iskolás és középiskolás tanulók – érvényes diákigazolványuk felmutatása után – ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést, míg a felsőoktatási intézmények tanulói – szintén érvényes diákigazolvány felmutatásával – 1000 forintért válthatnak kedvezményes belépőt. A felnőtt belépőjegy ára egységesen 1500 forintba kerül.

Jegyüket elővételben is megválthatják az AGORA Irodaházban (4025, Debrecen, Barna utca 23.), a DVSC Kézilabda Akadémia irodájában csütörtökön 16 óráig, pénteken pedig 9 és 16 óra között. A mérkőzés előtt a pénztár 16.30-kor nyit a Főnix Csarnokban.

Az MKSZ által kiadott „Egészségügyi Protokoll” továbbra is érvényben van, s az alábbi követelmények betartására kötelezi a klubokat.

A mérkőzéseken MASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ! A belépés előtt testhőmérséklet mérése kötelező – 37.5 C˚ testhőmérséklet felett nem lehet belépni a csarnokba!

Kérjük szurkolóinkat, hogy használják a bejáratoknál, illetve a csarnok különböző pontjain elhelyezett fertőtlenítő állomásokat!

Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra.

A mérkőzésre a fentebb leírt egészségügyi előírások miatt az első félidő befejezéséig lehet belépni! Ezután már csak a korábban beléptetett nézők tartózkodhatnak a csarnok területén!

A Gyermekmegőrző működését a járványügyi helyzet rendeződéséig felfüggesztjük!

Támogatóink