DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Kell a két pont!

A Valentin-napi debreceni döntetlen után Budapesten mindenképpen le kell győznünk az MTK-t!

Krimibe illő forgatókönyve volt a február 14-iki meccsnek, amelyen már hatgólos is volt a különbség a javunkra a második félidő elején, másfél perccel a befejezés előtt pedig az MTK vezetett, végül megosztoztak a felek a pontokon.

Szerdai ellenfelünk győzelemmel kezdte a májust, a Dunaújvárost verte magabiztosan 34–23-ra a Népfürdő utcában, azóta viszont három vesztes meccsen vannak túl a kék-fehérek. Igaz, sem a Siófok, sem a Mosonmagyaróvár, sem a Győr otthonában nem ők voltak az esélyesek, de például a Balaton-parti meccsen úgy kaptak ki 34 –30-ra, hogy az első játékrészben hat góllal is vezettek. Mosonmagyaróváron és Győrben sem vallott szégyent Golovin Vlagyimir csapata, bosszúságra csak Szöllősi-Zácsik Szandra kiesése miatt van okuk, az olimpiára készülő átlövő válla az MKC elleni találkozón sérült meg.

Nálunk mindenki egészséges a keretben, a Fradi elleni szombati rangadó előtt kisebb betegséggel bajlódó Tóvizi Petra is teljesen rendbe jött.

„Köszönöm szépen már minden rendben van – kezdte mondandóját mosolyogva a válogatott beállós. – Feldobott minket a szombati meccs, végre sokan voltak a lelátókon, nagyon jó volt a hangulat. Igaz, egy kis hiányérzet maradt bennünk az eredmény miatt, hiszen több is lehetett volna a meccsben! Most már előre kell tekintenünk, hiszen ráfordultunk a közvetlen hajrára, de ez nem jelenti azt, hogy lazíthatnánk. Fontos hatvan perc vár ránk szerdán az MTK otthonában, ahol mindig szoros meccseket játszunk. Tudjuk, hogy győznünk kell, s mindent meg is teszünk ezért!”

A május 26-án, szerdán 18 órakor kezdődő MTK Budapest–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Bócz László és Wiedemann Viktor vezeti. A találkozót hazai klub döntése alapján zárt kapuk mögött rendezik.

A meccset YouTube-csatornánkon élőben közvetítjük, melyet óriás LED-kivetítőn is nézhetnek szurkolóink a Hódos Imre Sportcsarnokban található THE BEAVER Teraszon! Nyitás 17 órakor!

Támogatóink