Kellett, mint egy falat kenyér!

Remek meccsen tört meg a DVSC-TVP rossz sorozata, úgy kellett a siker, mint egy falat kenyér!

loki_fehervar_2016

A szurkolók most is bizonyították, hogy jóban rosszban kitartanak a lányok mellett, hiszen az elmúlt időszak botlásai ellenére is megtelt a Hódos, remek hangulatban kezdődött a számunkra oly fontos kétszer harminc perc.
A hektikus első félidőben előbb megléptünk három góllal, majd jött a mostanság szokásos hullámvölgy és fordított a Fehérvár. Ám hiába vezetett a szünetben a vendégcsapat látszott, hogy ez a DVSC elszánt, akaratos, a végsőkig harcol majd.
A folytatásban be is bizonyosodott mindez, hiszen régen láthattunk ilyen elszánt csapatot a pályán. Minden kulcspillanatban akadt a valaki, aki átlendítette a többieket a holtponton, így előnnyel kezdhettük a hajrát. A jól játszó vendégek még nem adták fel, egy utolsó rohamot indítottak, mindhiába.
Nyert a DVSC-TVP, ünnepelt a Hódos közönsége. Kellett ez a siker, mint egy falat kenyér!

DVSC-TVP– ALBA FEHÉRVÁR KC 30–27 (14–15)
Debrecen, 1200 néző. Vezette: Hargitai, Markó
DVSC-TVP: LAJTOS – Varsányi 2, SIRIÁN 3, DESZPOTOVICS 3, JEZSIKAVA 4, Garbuz 3, KELEMEN 3. Csere: HORVÁTH-PÁSZTOR (kapus), Punyko 2, Siska 1 (1), B. KLIKOVAC 5, CSÁKI 4 (4). Edző: Tone Tiselj
ALBA FEHÉRVÁR: HERR O. – Hajduch 1, LAVKO 5 (2), TILINGER 7 (4), PIEDADE 5, Mendy, Pelczéder 1. Csere: Sipeki (kapus), BANDELIER 5, Djordjievszka 1, Kazai 2. Edző: Deli Rita
Az eredmény alakulása. 5. perc: 3–3. 9. p.: 6–3. 19. p.: 9–9. 23. p.:10–12. 40. p.: 19–18. 48.p.: 23–21 54.p.: 27–24.
Kiállítások: 8, ill. 8 perc
Hétméteresek: 6/5, ill. 7/6

MESTERMÉRLEG
Tone Tiselj: – Nem csak a mérkőzés, az elmúlt időszak is nagyon nehéz volt számunkra. Támadásban ez volt eddig a szezon legjobb produkciója, a mérkőzés második felére pedig a védekezés is helyreállt. Ez a mai győzelem legyen egy köszönetnyilvánítás a szurkolóknak az egész éves teljesítményért.
Deli Rita: – Remek rangadót játszottunk. Mind a két csapat győzni akart, ma a Debrecennek sikerült. Jó lett volna idegenben pontot szerezni, de ez itt nagyon kevés csapatnak jön majd össze. Az első félidőben minden sikerült, amit elterveztünk, szünet után azonban beszűkült a játékunk, ettől függetlenül mindent megtett a csapatom a győzelemért.

Támogatóink