Kemény felkészülés és 11 edzőmeccs vár a csapatra

Július 8-án, orvosi vizsgálattal kezdődik a DVSC SCHAEFFLER felkészülése a 2020/21-es szezonra. A csapat a tervek szerint 11 edzőmeccset játszik a bajnoki rajtig.

Jelenleg a szabadságukat töltik a játékosok, a keret tagjai csoportokra bontva július 8-án és 9-én vesznek részt az orvosi vizsgálatokon, július 10-én pedig már két edzése is lesz a csapatnak. A Hódos felújítása miatt a Főnix Csarnok lesz a bázis, itt lesznek a labdás gyakorlások és a hazai felkészülési mérkőzések.

A DVSC SCHAEFFLER először július 23-án, lép pályára, ekkor a Békéscsaba látogat a Főnix Csarnokba, majd július 26-tól augusztus 1-ig Balatonbogláron edzőtáborozik a keret. Itt két tesztmeccset is játszanak a lányok, a Ferencváros, illetve a Dunaújváros ellen. Augusztus 5-én a Nagybányát fogadjuk, majd augusztus 13. és 15. között Kisvárdán veszünk részt négycsapatos nemzetközi felkészülési tornán. Augusztus 18-án a Fradi otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER, ezután augusztus 21-én és 22-én Nagybányán vendégeskedünk egy nemzetközi tornán.  Augusztus 28-án hazai pályán a Kisvárda ellen kerülhet sor a bajnoki rajt előtti finomhangolásra.

Az még nem dőlt el, hogy nyilvánosak lesznek-e a tesztmérkőzések, az aktuális helyzetnek megfelelően születik majd erről döntés, melyről természetesen időben tájékoztatjuk szurkolóinkat.

A DVSC SCHAEFFLER NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI

Július 23. 17 30: Békéscsaba (Főnix Csarnok)
Július 28. 17.00: FTC (Balatonboglár, NEKA-csarnok)
Július 31. 16.30: Dunaújváros (Balatonboglár, NEKA-csarnok)
Augusztus 5. 17.30: Nagybánya (Főnix Csarnok)
Augusztus 13-15.: Kisvárda felkészülési torna
Augusztus 18.: FTC (Budapest) – pontos kezdési időpont később
Augusztus 21-22.: Nagybánya felkészülési torna
Augusztus 28. 17.00: Kisvárda (Főnix Csarnok)

Kérdésévelforduljon hozzánk bizalommal!

Támogatóink