Kemény napok Nánáson

Szombat óta Hajdúnánáson edzőtáborozik a DVSC-TVP, s kijelenthetjük, nem unatkoznak a játékosok.

hnanas

Kőkemény munka folyik, hiszen ezekben a napokban Tone Tiselj és Márián Blanka munkáját egy Szlovéniából érkezett erőnléti edző is segíti, az ő ténykedése pedig megadja az edzések alapját. Játékban továbbra is a védekezésen és a gyors visszarendeződésen van a hangsúly, a világbajnokságon is bebizonyosodott, hogy ez a játékelem a mai kézilabda alapja.
A lányok már átestek a holtponton, a hangulat pedig a kőkemény munka ellenére végig nagyon jó volt, mindenfelé mosolygó arcokat lehet látni edzés után is. A csapat tehát egyre jobban összerázódik és az edzéseket a hét második felében a mérkőzések váltják fel.
A csapat szerdán tér vissza Hajdúnánásról, csütörtökön indul is tovább Erdélybe, hiszen pénteken és szombaton Zilahon rendeznek négycsapatos nemzetközi tornát a DVSC-TVP részvételével.
A körmérkőzéses rendszerű CIS Kupán a Loki pénteken délelőtt a Kolozsvárral, délután a házigazda zilahi csapattal játszik, majd szombat délelőtt a torna másik magyar résztvevője, a Békéscsaba ellen lép pályára.

Támogatóink