DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Készen állunk a csatára!

Horváth-Pásztor Bettina szereti az Érd elleni meccsek hangulatát és már nagyon várja a pénteket!

A legutóbbi szezonban kétszer játszott hazai pályán a DVSC-TVP (a bajnokságban 22–22 –es döntetlen született, míg a Magyar Kupa negyeddöntőjében 22–21-re nyertünk), s Horváth-Pásztor Bettina mindkétszer jól védett
– Szeretek az Érd ellen játszani, ezeken a meccseken mindig fergeteges a hangulat a Hódosban – mondta Horváth-Pásztor Bettina. – A két csapat rivalizálása igazi presztízscsatává vált az évek során, mindkét oldalon várják az egymás elleni mérkőzéseket. Nagyon szép emlékeim vannak a legutóbbi szezonban lejátszott két hazai Érd meccsről, hiszen szép eredményeket értünk el, s nekem sem ment rosszul a védés. Egy győzelem mindig nagy öröm, de különösen értékes egy ilyen jó csapat ellen sikert elérni.

A magyar első osztály egyik legrégebben együtt dolgozó kapuspárosa a Lajtos Nóra-Horváth–Pásztor Bettina duó. A két játékos remekül kiegészíti egymást.
– Olyan régóta dolgozunk együtt, hogy megérezzük, mikor kinek fog jobban menni a védés – folytatta Betti. – Jól kiegészítjük egymást, remélem, egyikünk pénteken is elkapja a fonalat. Nem mi vagyunk az esélyesek, mégis nagyon pozitív érzésekkel várjuk a pénteket. A fehérvári pontszerzés nagyon jót tett a lelkeknek, hiszen végig küzdöttünk, s az utolsó percben kétgólos hátrányból tudtunk egyenlíteni. Tudjuk, hogy a szurkolóink ott lesznek mellettünk, ki kell használni a hazai pálya előnyét, s akkor bármi lehetséges. Felkészültünk, készen állunk a csatára!

A mérkőzésre elővételben is lehet jegyet vásárolni. Csütörtökön és pénteken 9-12 óráig a DVSC Kézilabda Kft. Hódos Imre Sportcsarnok emeletén található irodájában, míg csütörtök délután 14 és 20 között a Hódos Imre Rendezvénycsarnok hátsó személyzeti portáján lehet megvenni a belépőket. A felnőtt belépők 1500, a diák- és nyugdíjas jegyek 1000 forintba kerülnek.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik. Az átalakítások miatt és a könnyebb beléptetés érdekében a pénztárat és kapukat a megszokottnál hamarabb, 16 óra 30 perckor nyitjuk. A gyermekmegörző ezen a napon nem nyit ki.

A mérkőzés előtt és alatt először lesz nyitva  a DVSC-TVP kézilabda boltja, ahol mezeket, pólókat, ajándéktérgyakat vásárolhatnak, rendelhetnek. A bolt teljes kínálatát megtalálják webshopunkban. Keressék a B-lelátó alatt a HANDBALL SHOP feliratot.

Támogatóink