Két hazai bajnoki a héten

Fontos mérkőzések várnak a DVSC SCHAEFFLER együttesére a héten. Csütörtökön a Békéscsaba, vasárnap a Kisvárda csapatát fogadjuk a Hódosban.

Hosszú volt a hétfői napja a debreceni lányoknak, hiszen a hajnal négyórás kelés után Frankfurt és Budapest érintésével utazott haza a csapat Stavangerből, a vasárnapi EHF Európa Liga csoportmeccs helyszínéről. A DVSC SCHAEFFLER küldöttségét szállító busz délután háromkor gördült ki a Liszt Ferenc Repülőtér parkolójából, majd fél hat után néhány perccel érkezett meg a Hódoshoz.

Nem sok pihenője maradt a játékosoknak, hiszen kedden reggel már kondiedzés szerepelt a programban. Csütörtökön pedig bajnoki mérkőzés vár a csapatra, az ősi rivális, Békéscsaba látogat a Hódosba, vasárnap pedig a Kisvárdát fogadjuk – mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik.

A Békéscsaba és a Kisvárda elleni bajnoki meccsekre a nem helyre szóló belépő 1500, a helyre szóló belépő 2000 forintba kerül. A találkozókra elővételben megvásárolhatják a belépőiket honlapunkon a jegy és bérlet menüpont alatt (https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/). Ugyanitt vásárolhatnak elővételben jegyet a február 4-én, 20 órakor kezdődő Sola elleni EHF Európa Liga mérkőzésre is.

A január 26-án, csütörtökön 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Békéscsaba mérkőzés előtt klubunk akadémistái is pályára lépnek az NB I/B-ben. A 15.30-kor kezdődő DVSC SCHAEFFLER U19–Szent István SE mérkőzésre érvényesek az NB I-es találkozóra szóló belépők és bérletek. Aki csak az NB I/B-s mérkőzésre szeretne jegyet vásárolni, az 500 forintért válthat külön belépőt a helyszínen. Az NB I/B-s mérkőzés után kiürítjük a csarnokot! Pénztárnyitás a DVSC SCHAEFFLER U19–Szent István SE meccs előtt fél órával, 15 órakor.

Támogatóink