DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Két pontot kell szereznünk!

A váratlan hazai vereség után szerdán Kisvárdán folytatja szereplést a DVSC SCHAEFFLER.

A Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés után nem sok idő volt a lelki és fizikai sebek ápolására, szerdán 18 órakor Kisvárdán lép pályára DVSC SCHAEFFLER.

„Mindenképpen két pontot kell szereznünk, főként mert az első fordulóban odaadtunk tálcán két pontot az ellenfélnek – idézte fel a múltat, s tekintett egyben előre Köstner Vilmos a DVSC SCHAEFFLER vezetőedzője. – Sok problémánk volt, amelyekkel egész meccsen szenvedtünk a rajton, leginkább a ziccerkihasználásban, valamint védekezés közben a kilépésekben voltunk gyengék, ehhez jöttek a meccs végén a beállók elleni védekezésben elkövetett hibák. Bízom benne, hogy tanultunk ezekből!  A gyenge védekezés ellenére is nyerhettünk volna, ám a végjátékban ötből három ziccert kihagytunk, egyet pedig nem vállaltunk el, s ez nem fért bele.”

Ellenfelünk Győrben kezdte a bajnokságot, s a papírformának megfelelően 33–20-as vereséget szenvedett. A debreceni lányok augusztus közepén játszottak felkészülési meccset a Kisvárda otthonában, akkor 27–22-ra nyertek Köstner Vilmos tanítványai.

„Az egy teljesen más találkozó volt, egy akkor még alakuló és első edzőmeccsét játszó Kisvárda ellen – mondta vezetőedzőnk. – Több mérkőzésüket is láttam azóta, egy jó szerkezetű, átlövő poszton erős csapat, amely küzd, harcol az utolsó percig. Nekik is akadnak problémáik, ám ez a szerdai meccs akkor is nehéz lenne, ha csak hat mezőnyjátékosa lenne ellenfelünknek, hiszen Kisvárdán soha nincs könnyű dolgunk!”

A szeptember 9-én szerdán 18 órakor kezdődő Kisvárda-Master Good SE–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Paska Dániel és Vastag Sámuel vezeti. A találkozót a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük.

Támogatóink