DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Kezdjük már!

Varsányi Nóra szerint ennyi munka után muszáj jónak lenni!

dvsc_bcsaba_behar_2016

A napok helyett már az órákat számolják a lányok, akik nagyon várják az új bajnokság rajtját. Az első tétmeccs mindig különleges, ráadásul az ősi keleti rivális, a Békéscsaba látogat a Hódosba péntek este.

Mosolyogva huppan le a székre Varsányi Nóri, de hát ő mikor nem mosolyog. Még akkor is vidám, amikor a kőkemény nyári napokról kezd el beszélni.

– Ez volt a legdurvább, legprofibb felkészülés az eddigi pályafutásom során – vág bele a Nóri. – Szerintem jók leszünk, hiszen jók az új igazolásaink, jó a csapatunk. Sőt, ha ennyit dolgoztunk, ennyit voltunk együtt, akkor muszáj jónak lennünk! Az első meccs mindig különösen fontos, akárhogy is, de meg kell vernünk a Békéscsabát!

Új szezon, új kihívások. Változik a bajnokság menete, nem lesz rájátszás, a DVSC-TVP pedig újra ott lesz az európai kupaporondon.

– Sokkal nagyobb jelentősége lesz minden mérkőzésnek, hiszen nem lesz rájátszás, nem lesz javítási lehetőség – folytatta jobbszélsőnk. – Csodálatos volt az elmúlt szezonunk, nagyon hiányzott a meccsek hangulata. Legutóbb negyedikek voltunk, ami csodálatos, de nagyon jó lett volna érmet szerezni. Tudom, hogy idén még sűrűbb lesz a bajnokság a Győr és Fradi mögött van hét-nyolc hasonló erősségű csapat, nagyon nehéz lesz ott maradni az élmezőnyben. De felkészültünk a nagy csatákra, s ott lesz mögöttünk a debreceni közönség. Nagyon várjuk az EHF Kupa-meccseket is, s bár tudjuk, hogy fárasztó szezon elé nézünk, már nagyon várjuk a rajtot!

Támogatóink