Ki kell javítani a hibákat!

A megszokottnál egy órával később 19 órakor kezdődik szombaton a Mosonmagyaróvár elleni hazai mérkőzés.

A DVSC labdarúgói 17 órakor lépnek pályára a Paks ellen, ezért kezdődik este hétkor a DVSX SCHAEFFLER–Motherson Mosonmagyaróvár mérkőzés.
Az MTK elleni vereség után itt a lehetőség a javításra, Köstner Vilmos tanítványai szombaton a Mosonmagyaróvár együttesét fogadják a Hódosban

„A vereség mindig fájdalmas, a múlt heti botlásunk pedig duplán az volt, hiszen ez volt az első meccsünk a szezonban, amikor vesztesen hagytuk el a pályát – mondta a DVSC SCHAEFFLER junior Európa-bajnok kapusa, Szabó Dóra. – Kellett egy-két nap, amíg feldolgoztuk a kudarcot, de rájöttünk, hogy utólag úgysem lehet változtatni az eredményen, a hibákat azonban ki lehet javítani. A Mosonmagyaróvár masszív, kemény csapat, minden gólért, minden labdáért meg kell harcolni ellene. A héten a védekezésen volt a hangsúly, úgy érzem sok dolgot sikerült csiszolni. Már nagyon várjuk a meccset, szeretnénk megmutatni szurkolóinknak, hogy többre vagyunk képesek, mint amit legutóbb nyújtottunk!”

Szombati ellenfelünk hét mérkőzés után négy ponttal áll a tabella 11. helyén. Bognár Róbert csapata Békéscsabán illetve az MTK ellen hazai pályán tudott nyerni. A legutóbbi fordulóban az Elek Gyula Arénában kapott ki tíz góllal az Óvár. A vendégek az első félidőben remekül tartották magukat, harmincpercnyi játék után csak 11–10-re vezettek a zöld-fehérek, a folytatásban aztán állva hagyta ellenfelét az ezüstérmes. 

A felnőttek mérkőzése előtt pályára lépnek a DVSC SCHAEFFLER I. osztályú korosztályos bajnokságban szereplő csapatai. Az ifjúságiak 14 órakor a Kecskeméti NKSE ellen lépnek pályára, míg a serdülők 16 órakor a K. Szeged SE csapatát fogadják. A két utánpótlásmeccset belépőjegy nélkül megtekinthetik, majd a serdülők találkozója után kell elhagyni a csarnokot. A felnőtt meccs előtt 17.45-kor lesz pénztár és kapunyitás. A belépőjegyek egységesen 1500 forintba kerülnek. A DVSC SCHAEFFLER–Motherson-Mosonmagyaróvár mérkőzést Földesi Csaba és Halász András vezeti!

A Globus Kids Gyermekjátszóház ezúttal is várja a 6 éven aluli gyerekeket. 

November 2-án szombaton a pénztárnyitásig sem a Hódosban, sem a Szertár Sportboltban nem lehet elővételben jegyet vásárolni! 

Pénztárnyitás után a Hódosban külön pénztárablaknál hozzájuthatnak a DVSC SCHAEFFLER–Jagodina EHF Kupa-mérkőzésre szóló belépőkhöz!

Támogatóink