Kilenc edzőmeccs a nyári programban

A felmérések után jövő hétfőn kezdi meg a felkészülést a DVSC SCHAEFFLER csapata a 2021/22-es szezonra. A lányok kilenc felkészülési mérkőzést játszanak a szeptemberi bajnoki rajtig.

Az orvosi vizsgálat és a fizikai tesztek után július 12-én kezdi meg a felkészülést a DVSC SCHAEFFLER csapata a Szilágyi Zoltán-Kudor Kitti edzőpáros irányításával. Együttesünk a Hódos Imre Rendezvénycsarnok felújításának újabb szakasza, majd az U19-es női kosárlabda világbajnokság miatt a felkészülés első szakaszát a DESOK-ban tölti.

Az először a második hét zárásaként, július 23-án, pénteken lép pályára a csapat, a Nagybánya lesz az ellenfél az egyetemi sportcentrumban. Július 25-én vasárnap Mátraházára utazik a Loki, s július 31-ig edzőtáborozik a csapat a hegyekben, közben július 30-án, az FTC-MTK vegyescsapat ellen lép pályára. A visszatérés után augusztus 6-án, a Békéscsaba vendégeskedik a DESOK-ban, majd augusztus 11-én a fővárosban lép pályára a DVSC SCHAEFFLER az FTC-MTK vegyescsapat ellen. Két nappal később, augusztus 13-án, a Kisvárdát fogadjuk, ezúttal Nyíradony lesz a helyszín.

Az augusztus 20-iki hosszú hétvégén Nagyváradon lép pályára a csapat nemzetközi felkészülési tornán a Ferencváros, a Nagybánya és a CSM Bukarest társaságában. A kétnapos rendezvényen az azonos országbeli együttesek nem játszanak egymás ellen. Ugyanakkor, ugyanebben a rendszerben játszanak a négy klub ifjúsági csapatai is Nagyváradon.

Ezután visszatérhet a Hódosba a csapat, s itt játssza utolsó hazai tesztmeccsét a bajnoki rajt előtt, méghozzá augusztus 27-én, az MTK ellen. A főpróbára idegenben kerül sor, szeptember 2.án, Kisvárdán lép pályára a DVSC SCHAEFFLER.

Szeptember második hétvégéjén pedig elkezdődik a 2021/22-es bajnokság!

A DVSC SCHAEFFLER FELKÉSZÜLÉS MÉRKŐZÉSEI
Július 23., péntek, 15.30, DESOK
DVSC SCHAEFFLER–Nagybánya

Július 30., péntek, 16.00, Mátraháza
DVSC SCHAEFFLER–FTC/MTK

Augusztus 6., péntek, 15.30, DESOK
DVSC SCHAEFFLER–Békéscsaba

Augusztus 11., szerda, 16.00, Budapest
FTC/MTK–DVSC SCHAEFFLER

Augusztus 13., péntek, 15.30, Nyíradony
DVSC SCHAEFFLER–Kisvárda

Augusztus 20-21, Nagyvárad, nemzetközi torna
DVSC SCHAEFFLER–Nagybánya
DVSC SCHAEFFLER–CSM Bukarest

Augusztus 27., péntek, 15.30, Hódos
DVSC SCHAEFFLER–MTK

Szeptember 2., csütörtök, 16.00
Kisvárda–DVSC SCHAEFFLER

Támogatóink