DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Kis utazás, kemény csata!

Két EHF Kupa mérkőzés között szerdán 18 órakor Kisvárdán játszik bajnokit a DVSC SCHAEFFLER!

Megint utazás, igaz ezúttal csak 100 kilométerre van a célállomás. Szerencsére a Kisvárda a legközelebbi ellenfelünk, így legalább egy kihívással kevesebb, merthogy biztos, hogy kőkemény harc vár a lányokra a szabolcsi városban. A bajnokságban eddig nyolc pontot szerző ellenfelünk december végén két légióssal erősítette meg keretét, a montenegrói Szanja Premovics a Buducsnoszt Podgoricától került Várdára, míg az orosz Alena Iknyeva az elmúlt szezonban még a BL-ben szereplő Podravka Koprivnica csapatát erősítette. A két új játékos a Mosonmagyaróvár elleni idegenbeli meccsen már pályára lépett, hazai közönség előtt most debütálnak.

A debreceni hölgyek szombaton késő este értek haza Törökországból, s a játékosok lelkének jót tett a Kastamonu elleni győzelem.
„Fontos volt, hogy ötgólos hátrányban sem adtuk fel, mentünk előre, s a végén mi örülhettünk – emlékezett a szombatra Karnik Szabina. – Csapatunk erejét mutatja, hogy az utolsó percig küzdöttünk, szerencsére meg is lett a gyümölcse.”

Vasárnapra pihenőnapot kaptak a Loki kézisei, de hétfőn már két edzést is vezényel Köstner Vilmos.
„Nem sok időnk maradt felkészülni a Kisvárda ellen, pedig egy nagyon jó csapat lesz az ellenfelünk – folytatta Szacsa. – Ellenfelünk két új játékossal erősödött, s hazai pályán különösen veszélyes ellenfél, nagyon nehéz dolgunk lesz, de mindenképpen meg akarjuk szerezni a két pontot!”

A január 8-án, szerdán 18 órakor kezdődő Kisvárda Master Good SE–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Horváth Péter és Marton Balázs vezeti majd. Vendégjegyek a helyszínen is válthatóak, egységesen 1800 forintba kerülnek.

A mérkőzést a hazai csapat közvetíti, a linket a kezdés előtt facebook oldalunkon mi is közzétesszük!

Támogatóink