Kisvárdán a Zilah ellen

Csütörtökön 15:45-kor Kisvárdán játszunk felkészülési meccset, az ellenfél a háromszoros román bajnok szilágysági csapat, a HC Zalau lesz.

Lassan a felkészülés hajrájába fordulnak a debreceni lányok, akik az utolsó szakasz nyitányaként csütörtökön és pénteken két tesztmérkőzést játszanak Kisvárdán. Először csütörtökön 15:45-kor a HC Zalau, majd pénteken 14 órakor a szlovák bajnok Iuventa Michalovce lesz a DVSC SCHAEFFLER ellenfele.

A HC Zalau évtizedek óta meghatározó szereplője a román bajnokságnak, a csapatot pedig a legendás szakember, Gheorghe Tadici irányítja.

„A Zalau és a Michalovce ellen már nagyobb hangsúly kerül a taktika gyakorlására, ezért is kértük, hogy ezekről a mérkőzésekről ne legyen közvetítés – mondta a két kisvárdai meccs előtt vezetőedzőnk, Szilágyi Zoltán. – Van egy játékstílusunk, amit már tavaly is láthatott tőlünk a közönség, ezt szeretnénk tovább csiszolni, s remélhetőleg az új szezonban tudunk ebben előre lépni. Továbbra is jó védekezésre épülő gyors kézilabdát szeretnénk játszani, célunk a hibák számának minimálisra csökkentése. A felkészülésünk nem halad rosszul, annak ellenére sem, hogy a Covid-fertőzések miatt nem tudtunk végig olyan jellegű munkát végezni, amilyet szerettünk volna.”

A DVSC SCHAEFFLER csütörtökön 15:45-kor a HC Zalau, pénteken 14 órakor a Iuventa Michalovce ellen játszik felkészülési mérkőzést Kisvárdán, a Városi Sportcsarnokban.

A belépés mindkét nap ingyenes.

A mérkőzésekről nem lesz közvetítés YouTube-csatornánkon!

Támogatóink