DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Kőkemény hét: kétszer játszunk idegenben!

Szerdán bajnoki rangadó a Népligetben, vasárnap EHF Európa Liga meccs Horvátországban. A szezon talán legkeményebb hete vár a DVSC SCHAEFFLER csapatára.

Tudtuk, hogy sűrű lesz a 2023-as esztendő első két hónapja, s ezen belül is az előttünk álló héten vár a legnagyobb kihívás a debreceni lányokra. A Nyköbing elleni győztes Európa Liga-rajt után vasárnap szusszanhattak egyet a Loki játékosai, hétfőn pedig már két edzés szerepelt a programban.

Szerdán este bajnoki rangadó vár a csapatra. A K&H Ligában eddig mind a kilenc mérkőzését megnyerő FTC-Rail Cargo Hungária otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A zöld-fehérek remek formában várják a találkozót, hiszen decemberben legyőzték a bajnoki aranyérmes győri együttest, múlt szombaton pedig a BL-címvédő, norvég Viper Kristiansand vendégeként álltak nagyon közel a szezon legnagyobb bravúrjához. A szerdán 18.45-kor kezdődő mérkőzést az M4Sport élőben közvetíti.

Csütörtöktől pedig kezdődhet a felkészülés a vasárnapi EL-mérkőzésre. A Nyköbing elleni győztes hazai rajt után a második fordulóban a horvát Podravka Koprivnica otthonában folytatja a szereplést a második számú európai kupasorozat C-csoportjában a debreceni csapat. A Podravka vasárnap a norvég Sola otthonában 35–29-es vereséggel kezdte meg csoportkörös szereplését, így ellenünk győzelmi kényszerben lép pályára. A mérkőzést egy német testvérpár, David és Christian Hannes vezeti majd.

A vasárnap 16 órakor kezdődő horvátországi mérkőzésre a vendégjegyeket 6500 forintos egységáron, klubunkon keresztül lehet megvásárolni honlapunkon, a JEGY ÉS BÉRLET (https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/) menüpont alatt. A hazai klub kérésének megfelelően kedd délben kell lezárnunk a jegyértékesítést!

Az így megvásárolt belépőket a helyszínen, 14.30 és 15.30 között, a DVSC Kézilabda Kft. munkatársaitól lehet átvenni. Az azonosítás a visszaigazoló e-mailben szereplő QR-kód alapján történik.

 

Támogatóink