DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Kőkemény lesz, de nyerünk!

A súlyos sérülés már a múlté, Sirián Szederke „jobb, mint újkorában”, s természetesen a Dunaújváros ellen is győzni szeretne.

– Nagyon örülök, hogy sérülésmenetesen végig tudtam csinálni a felkészülést, s ott lehetek a pályán, hiszen tavaly jobbára csak szurkolóként segíthettem a csapatot – mondta Sirián Szederke, aki a Győrrel két BL-győzelemnek is részese volt. – A keresztszalag műtét után nem csak a lábamat kellett megerősíteni, fejben is túl kellett jutnom az egészen, elhinni, hogy nincs okom a félelemre. Szerencsére sikerült. Az eddigi meccseken Bokival mindketten kaptunk lehetőséget, jó ez az egészséges versenyhelyzet. A tavalyi csapat nagyon együtt volt, de a változások után is jó a közösség, tudunk egymásért küzdeni, s ez a legfontosabb.

Szedi a legutóbbi meccsről és a csapat előtt álló feladatról is beszélt.

– A Fradi ellen már a felkészülési időszakban is játszottunk egy jó meccset, akkor is a hajrában döntötték el a zöld-fehérek a meccset, így volt ez a Kőbányai úti bajnokin is. A DKKA-val is játszottunk egy újvárosi felkészülési tornán, s bár kikaptunk, a játék biztató volt. A hazai meccseket mindig nagyon várom, nagyon szeretek a Hódosban játszani, hatalmas az a hangulat, amit a szurkolóink teremtenek. A Dunaújváros ellen szükségünk is lesz a biztatásra, mert nagy csata vár ránk. Kellemetlen stílusban védekezik ellenfelünk, nagyon oda kell tennünk magunkat. Kőkemény meccs lesz, de nyerünk!

Támogatóink