DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Koncentráltan kell játszani

Az ünnepnap megkoronázása lehet a Budaörs legyőzése!

Persze ez cseppet sem egyszerű feladat, hiszen pénteki vendégeink kerete már csak nyomokban emlékeztet a két évvel ezelőtti újonc játékosállományára. Rutinos, válogatott játékos érkeztek a Pest megyei város együtteséhez, velük pedig a csapat is szintet lépett. Ebben a szezonban már fel is borította a papírformát a Budaörs Handball, amikor idegenben győzte le a Kisvárdát, de az Alba-Fehérvár elleni pontszerzésre is okkal lehetek büszkék.

A debreceni hölgyek alaposan felkészültek ellenfelükből.
– Tudjuk, hogy jó csapat látogat hozzánk, a Budaörs vezéregyéniségei pedig rutinos, sok nagy csatát megélt kézilabdázók – mondta az ellenfélről Sirián Szederke. – Mindenképpen szeretnénk megszerezni a két pontot, ehhez pedig koncentráltan kell játszanunk.

A pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzés előtt köszöntjük a Loki 1987-es Bajnokcsapatának tagjait. Szedi még nem is élt, amikor Komáromi Ákos tanítványai megszerezték az aranyérmet, mégis sokat jelent számára a nagy elődök jelenléte.
– Az ő példájuk is bizonyítja, hogy ebben a városban milyen fontos a kézilabda – folytatta beállósunk. –Büszke vagyok rá, hogy ennek a klubnak a mezét viselhetem, s remélem, telt ház előtt ünnepelhetjük a harminc évvel ezelőtti csapatot!

A Bajnokcsapat köszöntése néhány perccel a DVSC-TVP–Budaörs mérkőzés előtt kezdődik. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint időben foglalják el helyüket, hogy jelen lehessenek az ünnepi pillanatokban.

A DVSC-TVP–Budaörs bajnoki mérkőzésre elővételben is kapható belépőjegy pénteken 9 és 12 óra között a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó, személyzeti portáján.. A felnőtt jegy 1500 a nyugdíjas és diák belépő 1000 forintba kerül.

A pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzés előtt 17 órakor nyit majd a pénztár, s ekkor lesz kapunyitás is. A találkozót Nagy Ferenc és Túróczy József vezeti.

Támogatóink